Information om Covid-19

Vi vet att det som sker i omvärlden och inte minst i närheten av oss känns oroande, chockerande och inte minst ledsamt. För det är många som på ett eller annat sätt drabbats av Covid-19 antingen personligen, genom sitt arbete, via bekanta eller närstående. Vi förstår, för vi känner precis samma oro som ni!

Vi, Camping Värmland kan däremot inte understryka nog hur viktiga ni är för oss, våra kunder, flera av er vänner, medarbetare och samarbetspartner. Att vi självfallet följer alla rekommendationer enligt folkhälsomyndigheterna kan därmed inte påtalas nog. Vi har infört extra städrutiner, desinficerar frekvent och noggrant, vi tar inte i hand med er (även om vi vill) och vi uppmanar er likväl som vår egen personal att följa angivna försiktighetsåtgärder:

- Tvätta händerna ofta
- Hosta och nys i armvecket
- Undvik att röra ögon, näsa och mun
- Stanna hemma när du är sjuk
- Använd handsprit om två och vatten inte finns tillgängligt

Så genom att värna om varandra, respektera och följa angivna restriktioner och försiktighetsåtgärder hoppas- och tror vi, att vi tillsammans ska klara det här!

Vi håller öppet ”som vanligt” och ni gäster är varmt välkomna till oss. Vi längtar efter er och ser fram emot att välkomna er nu, och i sommar. Så var måna om er tills vi ses! ❤ / Camping Värmland

 

← Tillbaka till bloggen